Activiteiten
Wij zijn op zoek naar vrijwilligers.
Op Glorieuxpark zijn veel mogelijkheden voor vrijwilligers.
Klik hier voor meer informatie.
Nieuws
Vacature Activiteitenbegeleider m/v
13-06-2018
Er is een nieuwe vacature voor een activiteitenbegeleider m/v. Kijk voor meer informatie op vacature.
Vacatures Glorieuxpark
08-05-2018
Er zijn diverse vacatures op Glorieuxpark. Je kunt ze bekijken op vacature.
Uitbreiding dienstverlening Herstelhotel Stefaan
17-10-2017
Herstelhotel Stefaan breidt haar dienstverlening uit! Naast de royale kamers in het herstelhotel, kunt u nu ook verblijven in één van onze 7 recent gerenoveerde comfortabele herstelstudio's in verzorgingshuis Glorieux. De studio's zijn beschikbaar voor zowel kort- als langdurig verblijf voor fysiek herstel met uiteraard de zorg en service zoals u deze van ons gewend bent.

Het éénkamerappartement (bruto vloeroppervlakte van 37,8 m2) bestaat uit een zitkamer met aangrenzende slaapruimte, een complete keuken, badkamer en bergruimte. Indien gewenst kunt u gebruik maken van diverse faciliteiten van Glorieuxpark, waaronder de bibliotheek en de kapel.

Voor meer informatie, zie de website van Herstelhotel Stefaan. U kunt contact opnemen met onze intake functionaris op telefoonnumer 040-2947500 of via mailadres
Vacature Herstelhotel Stefaan
11-09-2017
Er is een vacature voor een Verzorgende (IG) voor de herstelzorg voor Herstelhotel Stefaan. Klik op vacature voor meer informatie.
Kwaliteitskader
08-09-2017
In het Kwaliteitskader licht Zorg & Wonen Glorieux toe hoe zij persoonsgerichte zorg en ondersteuning verleent. Bekijk hier het profiel van de personeelssamenstelling. Voor het volledige rapport Kwaliteitskader Zorg & Wonen Glorieux kijk bij Publicaties.
Pagina: 1 van 2