Activiteiten
Wij zijn op zoek naar vrijwilligers.
Op Glorieuxpark zijn veel mogelijkheden voor vrijwilligers.
Klik hier voor meer informatie.
Nieuws
Vacature Activiteitenbegeleider m/v
13-06-2018
Er is een nieuwe vacature voor een activiteitenbegeleider m/v. Kijk voor meer informatie op vacature.
Vacatures Glorieuxpark
08-05-2018
Er zijn diverse vacatures op Glorieuxpark. Je kunt ze bekijken op vacature.
Uitbreiding dienstverlening Herstelhotel Stefaan
17-10-2017
Herstelhotel Stefaan breidt haar dienstverlening uit! Naast de royale kamers in het herstelhotel, kunt u nu ook verblijven in één van onze 7 recent gerenoveerde comfortabele herstelstudio's in verzorgingshuis Glorieux. De studio's zijn beschikbaar voor zowel kort- als langdurig verblijf voor fysiek herstel met uiteraard de zorg en service zoals u deze van ons gewend bent.

Het éénkamerappartement (bruto vloeroppervlakte van 37,8 m2) bestaat uit een zitkamer met aangrenzende slaapruimte, een complete keuken, badkamer en bergruimte. Indien gewenst kunt u gebruik maken van diverse faciliteiten van Glorieuxpark, waaronder de bibliotheek en de kapel.

Voor meer informatie, zie de website van Herstelhotel Stefaan. U kunt contact opnemen met onze intake functionaris op telefoonnumer 040-2947500 of via mailadres
Kwaliteitskader
08-09-2017
In het Kwaliteitskader licht Zorg & Wonen Glorieux toe hoe zij persoonsgerichte zorg en ondersteuning verleent. Bekijk hier het profiel van de personeelssamenstelling. Voor het volledige rapport Kwaliteitskader Zorg & Wonen Glorieux kijk bij Publicaties.
Opening Inspiratietuin
24-05-2017
Op 24 mei is op Landgoed Glorieux de Inspiratietuin op feestelijke wijze geopend. In deze tuin is de spirituele inspiratie van de Zusters van Barmhartigheid vormgegeven. De tuin bestaat uit een labyrint met daarin kunstwerken van Jeannette Claessen en Carla van Olst, diverse teksten uit de wereldgodsdiensten en een permanente plek voor de Wereldvredesvlam. Alles ter inspiratie en bezinning.

De Inspiratietuin is een geschenk van de Zusters van Barmhartigheid aan de huidige bewoners van Glorieuxpark en aan allen die er in de toekomst wonen en zorg ontvangen.
Pagina: 1 van 2