Nieuws
Vacature eerst verantwoordelijke verzorgende m/v
06-04-2021
Er is een vacature voor een eerst verantwoordelijke verzorgende m/v. De functie is voor 24-28 uur per week.Voor meer informatie kijk op vacatures.
Het Momentum actief binnen Landgoed Glorieuxpark
24-11-2020
Zorg & Wonen Glorieux werkt samen met Stichting Het Momentum voor de werving en opleiding van onze vrijwilligers. Het idee hierbij is dat de extra inzet van deze vrijwilligers onze bewoners nog meer mogelijkheden geeft om zo lang mogelijk de regie te houden, waar het nog kan. Het biedt kansen om wat meer naar buiten te gaan, iets te ondernemen, te genieten van deze extra aandacht. Lees het volledige persbericht op partners

Wil jij meer weten over het Momentum? Ben of ken jij een vrijwilliger voor een match op maat? Neem dan contact op met Carla Bodet, vrijwilligerscoƶrdinator of bekijk de website van Stichting Het Momentum www.hetmomentum.nl
Diverse vacatures voor medewerkers en vrijwilligers
23-11-2020
Er zijn op Glorieuxpark diverse vacatures voor medewerkers en vrijwilligers. Kijk op vacatures voor meer informatie.
Interview met collega Marjo Verwijlen in Groot Eindhoven
29-07-2020
Voor de campagne IkZorg vertelt collega Marjo Verwijlen enthousiast over haar werk bij Zorg & Wonen Glorieux.

Marjo werkt al vanaf haar achttiende in de zorg. Ze nam dan ook een bak aan ervaring mee toen ze vier jaar geleden bij Zorg & Wonen Glorieux ging werken.

Bekijk hier het interview in Groot Eindhoven.
Zorg & Wonen Glorieux behaalt wederom het Prezo Gouden Keurmerk
15-04-2020
De Stichting Perspekt heeft na een initiƫle audit het Prezo Gouden Keurmerk toegekend aan de Stichting Zorg & Wonen Glorieux. Alle organisatie-onderdelen, te weten Huize Glorieux, Zonnehoeve en de leefstijlwoningen Lukashuis, Rumah Senang en Vincentius voldoen aan het wegingskader voor verantwoorde zorg en verantwoord ondernemerschap. Het keurmerk is verleend op 6 april 2020 en is geldig tot en met 5 april 2023. We zijn erg trots op dit mooie resultaat!
Pagina: 1 van 2