Herstelhotel Stefaan
Wilt u in alle rust verblijven in een prachtige omgeving, waar u de ruimte krijgt om veilig en ontspannen te herstellen? Wij bieden u graag de mogelijkheid om tijdelijk te verblijven in Herstelhotel Stefaan.
Op de unieke natuurlijke locatie die Glorieuxpark biedt, geniet u van een oase van rust nabij het centrum van Eindhoven.

Door de huiselijke sfeer zult u zich snel thuis voelen. Ons professionele zorgteam staat u 24 uur per dag bij, zodat u zich geheel op uw herstel kunt richten.
Huiselijk gastvrij
Het herstelhotel beschikt over een sfeervolle huiskamer, waar u gezellig contact kunt leggen met de andere gasten. De maaltijden worden gezamenlijk gebruikt. Uiteraard mag u er ook voor kiezen de maaltijd op uw eigen kamer te nuttigen.

Zorg op maat
Herstelhotel Stefaan biedt u een stijlvol verblijf met medische ondersteuning:

• voor revalidatie en herstel na een (zware) operatie
• voor een tijdelijk verblijf met zorg
• voor als u het thuis even niet meer aankunt
• om uw familieleden of mantelzorgers tijdelijk te ontlasten
• voor vakantie alleen of met een partner/mantelzorger
• ter overbrugging naar een permanent verblijf

Paramedici (zoals fysiotherapeut, diƫtist enz.) komen op aanvraag bij Herstelhotel Stefaan om u te helpen met uw herstel. Wij nemen u alle zorg uit handen; ook voor heerlijke gezonde maaltijden en gezellige activiteiten wordt gezorgd. Uw familie en vrienden zijn van harte welkom, evenals uw huisdier (onder bepaalde voorwaarden).

Voor meer informatie, zie de website van Herstelhotel Stefaan