Nieuws

Gouden Keurmerk Prezo gecontinueerd voor Stichting Zorg & Wonen Glorieux!

De Stichting Perspekt heeft, na een tussentijdse audit in het kader van het PREZO keurmerk, wederom het Gouden Keurmerk toegekend aan de Stichting Zorg & Wonen Glorieux. Onze organisatie voldoet aan de kwaliteitseisen en het wegingskader voor verantwoorde zorg en ondernemerschap. We zijn erg trots op dit mooie resultaat!

Diverse vacatures

Er is een nieuwe vacature voor een Verzorgende IG voor de leefstijlwoningen (PG) m/v en er zijn diverse vacatures voor vrijwilligers op Landgoed Glorieuxpark. Kijk voor meer informatie op vacatures.

Het Momentum actief binnen Landgoed Glorieuxpark

Zorg & Wonen Glorieux werkt samen met Stichting Het Momentum voor de werving en opleiding van onze vrijwilligers. Het idee hierbij is dat de extra inzet van deze vrijwilligers onze bewoners nog meer mogelijkheden geeft om zo lang mogelijk de regie te houden, waar het nog kan. Het biedt kansen om wat meer naar buiten te gaan, iets te ondernemen, te genieten van deze extra aandacht. Lees het volledige persbericht op partners   Wil jij meer weten over het Momentum? Ben of ken jij een vrijwilliger voor een match op maat? Neem dan contact op met Carla Bodet, vrijwilligerscoördinator c.bodet@woondienstenglorieux.nl of bekijk de website van Stichting Het Momentum www.hetmomentum.nl

Interview met collega Marjo Verwijlen in Groot Eindhoven

Voor de campagne IkZorg vertelt collega Marjo Verwijlen enthousiast over haar werk bij Zorg & Wonen Glorieux. Marjo werkt al vanaf haar achttiende in de zorg. Ze nam dan ook een bak aan ervaring mee toen ze vier jaar geleden bij Zorg & Wonen Glorieux ging werken. Bekijk hier het interview in Groot Eindhoven.

Zorg & Wonen Glorieux behaalt wederom het Prezo Gouden Keurmerk

De Stichting Perspekt heeft na een initiële audit het Prezo Gouden Keurmerk toegekend aan de Stichting Zorg & Wonen Glorieux. Alle organisatie-onderdelen, te weten Huize Glorieux, Zonnehoeve en de leefstijlwoningen Lukashuis, Rumah Senang en Vincentius voldoen aan het wegingskader voor verantwoorde zorg en verantwoord ondernemerschap. Het keurmerk is verleend op 6 april 2020 en is geldig tot en met 5 april 2023. We zijn erg trots op dit mooie resultaat!

Scroll naar top