BBL Leerling Verzorgende (IG) of Verpleegkunde

Over Zorg & Wonen Glorieux
Zorg & Wonen Glorieux is een kleinschalige zorgorganisatie met drie leefstijlwoningen en een verpleeghuis die gelegen zijn op het landgoed. Alle locaties hebben hun eigen karakter waar veel aandacht is voor de eigenheid van de bewoners en hun zorgvraag. Als leerling verzorgende IG of verpleegkundige word je opgeleid tot professional binnen de zorg in een leerwerktraject. Tijdens de opleiding ga je één dag per week naar school. De overige dagen werk je in de praktijk bij één van onderstaande locaties. Maar wat doen we dan precies?

 • Vincentius: hier wonen 12 bewoners waarvan de dag invulling voortkomt uit religieuze uitgangspunten. Aandacht voor religie en spiritualiteit is voor hen belangrijk.
 • Lukashuis biedt ruimte aan 6 bewoners met een antroposofische leefstijl. Je ziet dit bijvoorbeeld terug in biologische voeding uit hun eigen moestuin, maar ook in het interieur houden we hier rekening mee.
 • Rumah Senang is voor 6 zes bewoners geheel ingericht in Indische sfeer voor mensen met een Nederlands-Indische achtergrond. Speciaal voor hen koken we regelmatig samen Indisch, maar komt er ook twee keer per week een Indische cateraar. Daarnaast is het interieur afgestemd op hun cultuur en achtergrond.
 • Huize Glorieux is een relatief klein verpleeghuis, waardoor het ook zijn eigen unieke sfeer ademt. Binnen Huize Glorieux wonen ouderen met dementie die voor een groot deel zelfstandig kunnen wonen. Spiritualiteit en leven in gezamenlijkheid spelen een belangrijk rol in de dag invulling van de bewoners.

Wat ga je doen?
Samen met het team zorg je er voor dat bewoners een zinvolle daginvulling hebben. Werken bij Zorg & Wonen Glorieux is een prachtige kans om het leven van deze ouderen wat mooier en betekenisvoller te maken. We creëren een omgeving die vertrouwd en veilig aanvoelt, waarbij rekening wordt gehouden met hun persoonlijke levensgeschiedenis. Jouw kracht ligt dus in het bewonersgericht werken en het bieden van zorg op maat. Geen dagen toevoegen aan het leven, maar leven toevoegen aan de dagen. Dat is het uitgangspunt waar wij vanuit werken. En natuurlijk jij ook!

Hoe ziet dat eruit tijdens de opleiding?
Gedurende de opleiding leer je niet alleen hoe je zelfstandig professionele handelingen uitvoert, maar ook hoe je zorgverlening kunt coördineren en organiseren om zo de kwaliteit van zorg te verhogen en bewoners optimaal te begeleiden. Als toekomstig verzorgende IG/verpleegkundige ben jij een inspiratiebron voor anderen, creatief en kun je denken en handelen vanuit mogelijkheden. Bij alles wat je doet, is het doel om de bewoners zo lang mogelijk de regie over hun eigen leven te laten houden en een glimlach op hun gezicht te toveren. En niet alleen op dat van hen, maar ook op dat van jou! Want werken als zorgprofessional in een branche volop in ontwikkeling, betekent elke dag nieuwe uitdagingen en mogelijkheden om te groeien en te bloeien.

Binnen Zorg & Wonen Glorieux werken we vanuit de kernwaarden zingeving, duurzaamheid en betrokkenheid. Dus als je denkt dat we alleen maar bezig zijn met onze bewoners, dan heb je het mis! Bij ons werken we ook hard aan het behoud van onze planeet, dragen we graag bij aan een duurzamere wereld en voelen we ons betrokken bij het welzijn van anderen. Geen druk, hoor. Dat doen we als organisatie samen! 

Wat breng je mee?
We zijn op zoek naar een betrokken collega met hart voor het vak. Zingeving, duurzaamheid en respect voor ieders eigenheid zijn voor jou net zoals belangrijk als voor ons. Verder ben je natuurlijk leergierig en sta je te popelen om je te gaan ontwikkelen als zorgprofessional. Je beschikt over een flinke dosis inlevingsvermogen én humor. En verder:

 • Je bent in het bezit van minimaal een VMBO diploma;
 • Je vindt het leuk om met ons mee te denken in het verbeteren van de kwaliteit van zorg;
 • Werken en leren in de praktijk past goed bij je;
 • Natuurlijk ben je ook bereid om conform het rooster wisselende diensten te werken.

Ons aanbod
Als leerling krijg je de ruimte om ervaring op te doen binnen diverse woonvormen. Daarnaast is er voldoende ruimte voor jouw ontwikkeling. In het team word je begeleid door jouw werkbegeleider, maar je kunt ook altijd bij onze praktijkopleider terecht. Maar dat is niet alles!

 • We bieden kleinschalige zorg aan en daardoor veel ruimte om écht iets voor de bewoner te betekenen;
 • Je ontvangt een leer/arbeidsovereenkomst voor 24 of 28 uur per week voor de duur van de opleiding. Jouw aantal contracturen bepalen we samen;
 • We investeren graag in toekomstig talent en bieden daarom een baangarantie na diplomering;
 • Een brutosalaris conform cao VVT;
 • De opleidingskosten (collegegeld, boekengeld) worden door Zorg & Wonen Glorieux betaald;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% (13e maand);
 • Veel diversiteit in je werk doordat je op verschillende woonvormen kunt gaan werken;
 • Behalve in een informeel team, kom je terecht in een mooie, groene omgeving waar je een oase van rust ervaart: dat beloven we je;
 • Reiskostenvergoeding en goede pensioenregeling;
 • Leuke teamactiviteiten, zoals een kerst- en nieuwjaarsborrel, het tuinfeest, tai chi lessen én stoelmassages! 

Meer weten?
Bekijk ook eens de film op onze website waar je een kijkje kunt nemen op ons landgoed. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen via ons telefoonnummer 040 – 2947500.
Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Laat hieronder jouw gegevens achter en we nemen snel contact met je op!

Direct solliciteren

Scroll naar boven