Financieel medewerker 24-32 uur per week

Glorieuxpark
Ontsnappen aan de drukte en hectiek van de stad. Dat kan op Glorieuxpark! Het park is een prachtig en duurzaam landgoed op steenworpafstand van het centrum van Eindhoven. In deze weelderig groene oase van rust vind je verschillende voorzieningen, zoals een woonzorgcentrum, verschillende leefstijlwoningen en een conferentiecentrum. Glorieuxpark biedt warme zorg aan bewoners met diverse zorgvragen die harmonieus samenkomen op ons landgoed. We zijn een persoonsgeoriënteerde werkgever waar medewerkers de ruimte krijgen om zichzelf te ontplooien, zowel op persoonlijk als professioneel gebied.

Erfgoed Glorieux
Erfgoed Glorieux is een instelling onder kerkelijk recht met het karakter van een holding en Family Office. Het doel van de instelling is het in stand houden, veiligstellen en beheren van het geestelijk en materieel erfgoed van de provincie Nederland van de Congregatie van de Zusters van Barmhartigheid.

Wat ga je doen?
Als financieel medewerker adviseer en ondersteun je het management en het bestuur op het gebied van financieel beleid, planning & control en financiële administratie. Je werkt nauw samen met de financieel directeur. Gevraagd en ongevraagd voorzie je management en bestuur van financiële informatie.

Je gaat aan de slag in een functie waar veel ruimte is voor afwisseling in jouw taken en verantwoordelijken. Hoe dat er precies uit ziet? Hierbij een greep uit de werkzaamheden die bij deze functie horen:

 • Voeren van de financiële administratie van Erfgoed Glorieux;
 • Mede ontwikkelen van de planning & control cyclus;
 • Opstellen van begroting, rapportages en jaarrekening;
 • Voeren van de projectadministratie voor de vastgoedprojecten;
 • Adviseren van management en bestuur over de inrichting van de financiële administratie en over financieel beleid.

Op Glorieuxpark werken we vanuit de kernwaarden zingeving, duurzaamheid en betrokkenheid. Dus als je denkt dat we alleen maar bezig zijn met onze bewoners, dan heb je het mis! Bij ons werken we ook hard aan het behoud van onze planeet, dragen we graag bij aan een duurzamere wereld en we voelen ons betrokken bij het welzijn van anderen. Geen druk, hoor. Dat doen we als organisatie samen!

Wat breng je mee?
Wij zijn op zoek naar een gedreven en integere professional die het financiële erfgoed van de zusters van Barmhartigheid beheert. Ben jij een ervaren financial met kennis van  financiële administratie, controlling en administratieve organisatie? Dan komen wij graag met jou in contact! Analytische vaardigheden, inlevingsvermogen en goede communicatieve vaardigheden zijn voor jou vanzelfsprekend. Daarnaast ben je ondernemend, zelfstandig en proactief. Tot slot beschik je over een relevante HBO opleiding. Kennis van salarisadministratie is een pré.

Wat bieden wij?
Je komt terecht in een kleine organisatie waar veel aandacht voor elkaar is. Verder krijg je in deze functie ruimte om de planning & control cyclus van Erfgoed Glorieux samen met de financieel directeur in te richten. Maar dat is niet alles!

 • Je gaat in eerste instantie aan de slag voor 1 jaar, met de intentie dit daarna om te zetten in een dienstverband voor onbepaalde tijd;
 • Je ontvangt een brutosalaris conform cao VVT in FWG schaal 50 van min €3.174,50 en max. €4.370,94
 • Vakantietoeslag van 8% en eindejaarsuitkering van 8,33% (13e maand);
 • Heb je kinderen jonger dan 26 jaar die studeren aan een mbo-, hbo- of universitaire voltijd dagopleiding? Bij een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd kunnen zij via Glorieux in aanmerking komen voor een bijdrage van Stichting Studiefonds Bernadette;
 • Behalve in een informeel team, kom je terecht in een mooie, groene omgeving waar je een oase van rust ervaart: dat beloven we je;
 • Reiskostenvergoeding en goede pensioenregeling;
 • Leuke teamactiviteiten, zoals een kerst- en nieuwjaarsborrel, het tuinfeest, tai chi lessen én stoelmassages!

Meer weten?
Bekijk ook eens de film op onze website waar je een kijkje kunt nemen op ons landgoed. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jeroen Crajé via het telefoonnummer 040-7200680.

Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Stuur je motivatiebrief met cv naar personeelsadministratie@glorieux.nl. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Direct solliciteren

Scroll naar boven