Medewerker Catering – Woondiensten Glorieux

Woondiensten Glorieux
Woondiensten Glorieux verzorgt de facilitaire dienstverlening voor Glorieuxpark. Woondiensten Glorieux beheert en onderhoudt de gebouwen en terreinen en is verantwoordelijk voor de verschillende facilitaire taken, zoals bijvoorbeeld inkoop, ICT, schoonmaak, receptie, logistiek en bewaking en beveiliging.

Wat ga je doen?
Als medewerker catering ben je werkzaam in de refter en de dienkeuken. Samen met collega’s verzorg je de warme maaltijden voor de bewoners en gasten. Je draagt zorg voor het netjes indekken van de tafels, uitserveren van het menu en het afruimen van de tafels in de refter. De werktijden zijn van 9.00-15.30 uur of 9.30 tot 16.00 uur op maandagen tot en met vrijdag en in de weekenden. Je werkt twee weekenden per maand op een zaterdag of zondag.

Wat breng je mee?
We zijn op zoek naar een collega met een dienstverlenende houding, representatief en aantoonbare ervaring in de bediening, die samen met collega’s de maaltijdvoorziening aan de bewoners professioneel en met aandacht uitvoert. Daarnaast ben je ondernemend, zelfstandig en proactief. Je beschikt over relevante werkervaring en kennis van HACCP en bij voorkeur ervaring in het coördineren van werkzaamheden.

Ons aanbod

  • Een uitdagende en inspirerende werkomgeving met enthousiaste collega’s;
  • Je gaat in eerste instantie aan de slag voor 1 jaar, met de intentie dit daarna om te zetten in een dienstverband voor onbepaalde tijd;
  • Afhankelijk van opleiding en werkervaring  ontvang je een brutosalaris conform CAO VVT in FWG 20;
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% (13e maand);
  • Behalve in een informeel team, kom je terecht in een mooie groene omgeving waar je een oase van rust ervaart;
  • Reiskostenvergoeding en goede pensioenregeling;
  • Leuke teamactiviteiten, zoals het tuinfeest, de kerst- en nieuwjaarsborrel, tai chi lessen en stoelmassages!

Meer weten?
Wil je meer weten over deze functie of eerst een keer kennis maken? Neem dan contact op met Roland Uijtdewillegen (coördinator catering) via het telefoonnummer 040 2947500. Ben jij geïnteresseerd in deze functie? We zijn erg benieuwd naar jou, jouw talent en drijfveren! We ontvangen graag jouw motivatiebrief met cv en we nemen snel contact met je op.

Direct solliciteren

Scroll naar boven