Nachtdienst verpleegkundige 28-32 uur per week

Glorieuxpark
Glorieuxpark is een prachtig en duurzaam landgoed, nabij het centrum van Eindhoven. In deze weelderig groene oase van rust delen verschillende voorzieningen hun thuishaven, zoals een verzorgingshuis, verschillende leefstijlwoningen en een conferentiecentrum. Glorieuxpark biedt een geborgen verblijf aan diverse doelgroepen die harmonieus samenkomen op ons landgoed, waarbij de persoonlijke aandacht van onze betrokken medewerkers voorop staat. Samen leven en zorgen voor elkaar is dan ook ons uitgangspunt.

Zorg & Wonen Glorieux
Zorg & Wonen Glorieux is een kleinschalige zorgorganisatie gelegen op het landgoed en biedt verzorging en verpleging aan diverse kwetsbare doelgroepen, met oog voor de eigenheid van haar bewoners. Zorg & Wonen Glorieux biedt ruimte aan verschillende bewoners die verblijven in ons verzorgingshuis en de leefstijlwoningen met verpleeghuiszorg.

Wat ga je doen?
Als verpleegkundige in de nachtdienst begeleid en verzorg je de zorg van de bewoners volgens het
zorgleefplan. Je krijgt te maken met zorgvragen op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Je werkt
zelfstandig.

Wie zoeken wij?
We zijn op zoek naar een collega met passie voor het vak. Ben jij een gediplomeerd verpleegkundige, dan komen we graag met jou in contact! Je beschikt over   een flinke dosis inlevingsvermogen. Persoonlijke aandacht en gastvrijheid zijn voor jou vanzelfsprekend. Daarnaast ben je ondernemend, zelfstandig en proactief. Jouw kracht ligt in het bewonersgericht werken en je biedt graag zorg op maat.

Wat bieden wij?
Wij bieden een uitdagende werkomgeving met enthousiaste collega’s op een unieke locatie. Uren zijn in overleg maar met een maximum van 32 uur. Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris is afhankelijk van ervaring en opleiding. De arbeidsvoorwaarden zijn volgens de cao VVT.

Informatie
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met onze teamleider Tiny Bogers, telefoonnummer 040 – 2947500.

Solliciteren
Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Stuur je motivatiebrief met cv naar personeelsadministratie@glorieux.nl

Direct solliciteren

Scroll naar boven