Nachtdienst verpleegkundige | 28-32 uur per week

Over Zorg & Wonen Glorieux
Zorg & Wonen Glorieux is een kleinschalige zorgorganisatie met drie leefstijlwoningen en een verpleeghuis die gelegen zijn op het landgoed. Alle locaties hebben hun eigen karakter waar veel aandacht is voor de eigenheid van de bewoners en hun zorgvraag.

Wat ga je doen?
Als verpleegkundige in de nachtdienst begeleid en verzorg je de zorg van de bewoners volgens het zorgleefplan. Je krijgt te maken met zorgvragen op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Je werkt zelfstandig.

Wie zoeken wij?
We zijn op zoek naar een collega met passie voor het vak. Ben jij een gediplomeerd verpleegkundige, dan komen we graag met jou in contact! Je beschikt over   een flinke dosis inlevingsvermogen. Persoonlijke aandacht en gastvrijheid zijn voor jou vanzelfsprekend. Daarnaast ben je ondernemend, zelfstandig en proactief. Jouw kracht ligt in het bewonersgericht werken en je biedt graag zorg op maat.

Wat bieden wij?
Wij bieden een uitdagende werkomgeving met enthousiaste collega’s op een unieke locatie. Uren zijn in overleg maar met een maximum van 32 uur. Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris is afhankelijk van ervaring en opleiding. De arbeidsvoorwaarden zijn volgens de cao VVT.

Informatie
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met onze teamleider Tiny Bogers, telefoonnummer 040 – 2947500.

Solliciteren
Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Stuur je motivatiebrief met cv naar personeelsadministratie@glorieux.nl

Direct solliciteren

Scroll naar boven