Planner | 20-24 uur

Over Zorg & Wonen Glorieux
Zorg & Wonen Glorieux is een kleinschalige zorgorganisatie met drie leefstijlwoningen en een verpleeghuis die gelegen zijn op het landgoed. Alle locaties hebben hun eigen karakter waar veel aandacht is voor de eigenheid van de bewoners en hun zorgvraag.

Wat ga je doen?
De telefoon gaat: één van de collega’s kan morgen niet komen werken en de dienst van morgenochtend staat open. Dit betekent dat jij met al jouw creativiteit met spoed op zoek moet naar een passende oplossing. En dat is precies waar jij voldoening uit haalt.

In deze functie zorg jij voor een passende planning ten behoeve van de continuïteit van de zorg. Hierbij houd je rekening met de bepalingen uit de CAO en de arbeidstijdenwet. Je signaleert knelpunten in de personele bezetting en adviseert de teamleiders daarover. Daarnaast ben je aanspreekpunt voor medewerkers bij vragen over de planning en het roostersysteem. Vaak gaat het om last-minute vragen of diensten die opgelost moeten worden. Als planner krijg je daarom een belangrijke rol in het project teamroostering. Het doel is dat de teams zelf invulling gaan geven aan het rooster. Als planner faciliteer je dit proces van zelfroostering en sta je het team bij met raad en daad.

Wat breng je mee?
Het is goed om te weten dat je in deze rol solistisch aan de slag gaat. Waar nodig kun je terugvallen op jouw collega-planner. Echter draag je zelf de verantwoordelijkheid voor het rooster van jouw teams. Wij zijn daarom op zoek naar een planner met mbo werk- en denkniveau en ruime ervaring in een vergelijkbare functie. Je bent creatief in het vinden van oplossingen voor de planning en durft hierin out of the box met ons mee te denken. Structuur is je tweede natuur. Dankzij jouw fijne manier van samenwerken weet je de zorgteams op weg te helpen en zorg je voor een sluitende planning.

Ons aanbod

Samen met het team en het management kun je snel schakelen en waarde toevoegen aan de dagen van onze bewoners. Maar dat is niet alles!

  • Je gaat in eerste instantie aan de slag voor 1 jaar, met de intentie dit daarna om te zetten in een dienstverband voor onbepaalde tijd;
  • Je ontvangt een brutosalaris conform cao VVT in FWG schaal 35 of 40 (afhankelijk van jouw diploma en werkervaring);
  • Training in het roostersysteem SDB Planning;
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% (13e maand);
  • Behalve in een informeel team, kom je terecht in een mooie, groene omgeving waar je een oase van rust ervaart: dat beloven we je;
  • Reiskostenvergoeding en goede pensioenregeling;
  • Leuke teamactiviteiten, zoals een kerst- en nieuwjaarsborrel, het tuinfeest, tai chi lessen én stoelmassages!

Meer weten?
Bekijk ook eens de film op onze website waar je een kijkje kunt nemen op ons landgoed. Wil je meer weten over deze functie of eerst een keer kennis maken? Neem dan contact op met onze teamleiders: Leila Scheper of Tiny Bogers, telefoonnummer 040 – 2947500. Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Laat hieronder jouw gegevens achter en we nemen snel contact met je op!

Direct solliciteren

Scroll naar boven