Coachende activiteitenbegeleider | leefstijlwoningen | 24 uur per week

Over Zorg & Wonen Glorieux
Zorg & Wonen Glorieux is een kleinschalige zorgorganisatie met verschillende woon- en zorgvoorzieningen, zoals een woonzorgcentrum met 54 appartementen. Daarnaast vind je bij ons drie kleinschalige leefstijlwoningen voor bewoners met een PG indicatie.

Over onze leefstijlwoningen
Alle drie de leefstijlwoningen hebben hun eigen karakter waar veel aandacht is voor de eigenheid van de bewoners. Maar wat doen we dan precies?

 • Vincentius: hier wonen 14 bewoners waarvan de dag invulling voortkomt uit religieuze uitgangspunten. Aandacht voor religie is voor hen belangrijk.
 • Lukashuis, biedt ruimte aan 6 bewoners met een antroposofische leefstijl. Je ziet dit bijvoorbeeld terug in biologische voeding uit hun eigen moestuin, maar ook in het interieur houden we hier rekening mee.
 • Rumah Senang is voor 6 bewoners geheel ingericht in Indische sfeer voor mensen met een Nederlands-Indische achtergrond. Het interieur sluit aan op de belevingswereld van de bewoners en ademt de Indische cultuur. Speciaal voor hen koken we regelmatig samen Indisch, maar komt er ook twee keer per week een Indische cateraar.

 Wat ga je doen?
We zijn op zoek naar een collega voor Lukashuis en Rumah Senang. De basis voor de twee leefstijlwoningen is al aanwezig. Het vervolg? Dat is aan jou! In deze rol krijg je veel ruimte om de leefstijl binnen de woningen (verder) tot leven te laten komen. Je voelt het dus al aankomen.. het is belangrijk dat je affiniteit hebt met de betreffende leefstijl. De focus ligt daarom op één of twee van de leefstijlwoningen en jij mag aangeven welke leefstijlwoning het beste bij jou past. Hoe dat er precies uit ziet? Hierbij een greep uit het takenpakket:

 • Het vertalen van wensen vanuit het zorgleefplan naar een programma-aanbod dat aansluit op de betreffende leefstijlwoning. Hierbij neem je de interesses en voorkeuren van de bewoners als vertrekpunt;
 • Je durft groter te denken en ontwikkelt en organiseert welzijnsactiviteiten voor alle bewoners binnen de leefstijlwoning;
 • Je hebt een coachende rol en neemt medewerkers mee in het belang van passende activiteiten en een zinvolle invulling van de dag. Je ondersteunt medewerkers op de werkvloer en neemt hen mee in jouw visie en enthousiasme;
 • Samen met de teamleider en medewerkers stel je het activiteitenjaarplan op, zodat je planmatig te werk kunt gaan en dit ook kunt uitdragen naar de rest van de organisatie.

Binnen Zorg & Wonen Glorieux werken we vanuit de kernwaarden zingeving, duurzaamheid,  betrokkenheid, deskundigheid en eigenaarschap. Als je denkt dat we alleen maar bezig zijn met onze bewoners, dan heb je het mis! Bij ons werken we ook hard aan het behoud van de natuur en dragen we graag bij aan een duurzamere wereld. Geen druk, hoor. Dat doen we als organisatie samen! 

Wat breng je mee?
Het is goed om te weten dat je aan de slag gaat in een nieuwe functie binnen de organisatie. Dit doe je samen met een collega met wie je kunt sparren en projecten kunt oppakken. Deze functie vraagt om iemand met een sociaal-agogisch perspectief op het welzijn van de bewoners. De activiteiten dragen bij aan hun welbevinden en zelfredzaamheid. Je bent in staat collega’s te coachen, motiveren en neemt hen mee in het toepassen van activiteiten die aansluiten op de leefstijl van de bewoners. Heb je een sociaal-agogisch gericht diploma op minimaal MBO niveau 4 én aantoonbare affiniteit met één van de leefstijlen? Dan maken we graag kennis met jou!

Ons aanbod
In een oriënterend gesprek bespreken we graag samen waar jouw interesse en ambitie ligt. Wat zou je absoluut niet willen missen in je functie? Hoe zie je jouw ontwikkeling in het komende jaar? Aan de hand van deze vragen bepalen we samen welke werkplek het beste bij je past. Maar dat is niet alles!

 • We bieden kleinschalige zorg aan en daardoor veel ruimte om écht iets voor de bewoner te betekenen;
 • We bieden een contract voor onbepaalde tijd;
 • Afhankelijk van jouw diploma en werkervaring ontvang je een brutosalaris conform cao VVT in FWG schaal 40 of 45;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% (13e maand);
 • Heb je kinderen jonger dan 26 jaar die studeren aan een mbo-, hbo- of universitaire voltijd dagopleiding? Bij een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd kunnen zij via Zorg & Wonen Glorieux in aanmerking komen voor een bijdrage van Stichting Studiefonds Bernadette;
 • Deelname aan verschillende projecten ter verbetering van de kwaliteit van zorg. Dankzij de kleinschaligheid van onze organisatie kun je hier echt verschil maken;
 • Behalve in een informeel team, kom je terecht in een mooie, groene omgeving waar je een oase van rust ervaart: dat beloven we je;
 • Reiskostenvergoeding en goede pensioenregeling;
 • Leuke teamactiviteiten, zoals een kerst- en nieuwjaarsborrel, het tuinfeest, tai chi lessen én stoelmassages!

Meer weten?
Bekijk ook eens de film op onze website waar je een kijkje kunt nemen op ons landgoed. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met onze teamleider Leila Scheper, telefoonnummer 040 – 2947500.
Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Laat hieronder jouw gegevens achter en we nemen snel contact met je op!

 

 

Direct solliciteren

Scroll naar boven