Partners

Het Momentum actief binnen Landgoed Glorieuxpark
 

Zorg & Wonen Glorieux werkt samen met Stichting Het Momentum voor de werving en opleiding van onze vrijwilligers. Een geschikte Momentum vrijwilliger wordt gematcht met een bewoner van onze leefstijlwoningen. Met minimaal een uurtje per week gaan ze samen op zoek naar wat er nog wél kan, ondanks de dementie. Uiteraard gebeurt dit alles binnen de regels van RIVM. Voor meer informatie kijk op de website van het Momentum of bekijk het volledige persbericht hier.

Herstelbegeleiding
In samenwerking met ” Let it be” biedt Glorieuxpark herstelbegeleiding aan mensen die de gevolgen ondervinden van een traumatische ervaring. Trauma’s die meestal terug te leiden zijn naar seksueel geweld en/of misbruik, fysieke en/of geestelijke mishandeling en/of affectieve verwaarlozing. De primaire doelgroep is vrouwen en jongeren. Een doelgroep welke door de oorspronkelijke bewoners van landgoed Glorieux een bijzonder warm hart wordt toegedragen.

Naast groepsbegeleiding krijgen de deelnemers eenmaal per twee weken een individueel gesprek en worden er incidenteel activiteiten georganiseerd, zoals koken en tuinieren.

Nieuwsgierig of wilt u meer informatie? Raadpleeg de website www.let-it-be.nl

Scroll naar top