Coördinerend Verzorgende of Verpleegkundige | Huize Glorieux minimaal 24 uur

Over Zorg & Wonen Glorieux
Zorg & Wonen Glorieux is een kleinschalige zorgorganisatie met verschillende woon- en zorgvoorzieningen, zoals een woonzorgcentrum met 54 appartementen. Daarnaast vind je bij ons drie kleinschalige leefstijlwoningen voor bewoners met een PG indicatie, inclusief behandeling.

Over Huize Glorieux
Huize Glorieux is een relatief klein woonzorgcentrum, waardoor het ook zijn eigen unieke sfeer ademt. Binnen Huize Glorieux wonen ouderen met dementie die voor een groot deel zelfstandig kunnen wonen. Spiritualiteit en leven in gezamenlijkheid spelen een belangrijk rol in de dag invulling van de bewoners. In de gezamenlijke huiskamer kunnen bewoners dagelijks terecht voor een gezamenlijke activiteit. Je komt dus terecht in een fijne, huiselijke omgeving. Onze bewoners zijn veelal gelovig en hechten veel waarde aan rituelen en tradities. Binnen Zorg & Wonen Glorieux is iedereen welkom en respecteren we ieders eigenheid en achtergrond. En dus ook die van jou!

Wat ga je doen?
Alles wat je als coördinerend verzorgende of verpleegkundige doet, is gebaseerd op de relatie die je met de bewoners en hun netwerk hebt. Naast het bieden van primaire zorg ben je verantwoordelijk voor het coördineren en uitvoeren van het zorgplan. Je streeft ernaar dat bewoners zo zelfstandig mogelijk kunnen wonen volgens hun mogelijkheden en interesses. Samen zorg je er voor dat zij actief kunnen deelnemen aan alle aspecten van het dagelijks leven. Mantelzorgers zijn het eerste aanspreekpunt voor bewoners; je werkt daarom ook veel met hen samen en stemt activiteiten af. Hierbij zijn alle aspecten van wonen, welzijn en zorg meegenomen.

Je hebt een coördinerende rol en stelt het zorgplan op met de bewoner en hun naasten. Je neemt deel aan multidisciplinair overleg, familiegesprekken en onderhoudt contact met belangenbehartigers, mantelzorgers en andere zorgprofessionals. Het is dan ook van belang dat de zorgplannen van onze bewoners up-to-date blijven.

Binnen Zorg & Wonen Glorieux werken we vanuit de kernwaarden zingeving, duurzaamheid,  betrokkenheid, deskundigheid en eigenaarschap. Als je denkt dat we alleen maar bezig zijn met onze bewoners, dan heb je het mis! Bij ons werken we ook hard aan het behoud van de natuur en dragen we graag bij aan een duurzamere wereld. Geen druk, hoor. Dat doen we als organisatie samen! 

Wat breng je mee?
Om te beginnen heb je een diploma Verzorgende IG of verpleegkunde op zak. We zijn op zoek naar een betrokken collega met hart voor het vak. Je hebt een klantvriendelijke en dienstverlenende houding waarbij de contacten met de bewoners en hun relaties centraal staat.
Je kan werken in teamverband waarbij collegialiteit vereist wordt. Ook leg je gemakkelijk nieuwe contacten en kan jij je flexibel opstellen. Coördinerende taken gaan je goed af. Zie jij jezelf terug in deze profielschets dan vertellen wij jou hier graag meer over in een oriënterend gesprek!

Ons aanbod
In een oriënterend gesprek bespreken we graag samen waar jouw interesse en ambitie ligt. Welke doelgroep spreekt je aan? Wat zou je absoluut niet willen missen in je functie? Hoe zie je jouw ontwikkeling in het komende jaar? Aan de hand van deze vragen bepalen we samen welke werkplek het beste bij je past. Maar dat is niet alles!

  • We bieden kleinschalige zorg aan en daardoor veel ruimte om écht iets voor de bewoner te betekenen;
  • We bieden een contract voor onbepaalde tijd. Jouw aantal contracturen bepalen we samen;
  • Afhankelijk van je functie ontvang je een brutosalaris conform cao VVT in FWG schaal 35, 40 of 45;
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% (13e maand);
  • Heb je kinderen jonger dan 26 jaar die studeren aan een mbo-, hbo- of universitaire voltijd dagopleiding? Bij een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd kunnen zij via Zorg & Wonen Glorieux in aanmerking komen voor een bijdrage van Stichting Studiefonds Bernadette;
  • Deelname aan verschillende projecten ter verbetering van de kwaliteit van zorg. Dankzij de kleinschaligheid van onze organisatie kun je hier echt verschil maken;
  • Veel diversiteit in je werk doordat je op verschillende woonvormen kunt gaan werken;
  • Behalve in een informeel team, kom je terecht in een mooie, groene omgeving waar je een oase van rust ervaart: dat beloven we je;
  • Reiskostenvergoeding en goede pensioenregeling;
  • Leuke teamactiviteiten, zoals een kerst- en nieuwjaarsborrel, het tuinfeest, tai chi lessen én stoelmassages!

 Meer weten?
Bekijk ook eens de film op onze website waar je een kijkje kunt nemen op ons landgoed. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met onze teamleider Tiny Bogers, telefoonnummer 040 – 2947500.
Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Laat hieronder jouw gegevens achter en we nemen snel contact met je op!

 

Direct solliciteren

Scroll naar boven