Kwaliteitsverpleegkundige 24-28 uur per week

Over Zorg & Wonen Glorieux

Zorg & Wonen Glorieux is een kleinschalige zorgorganisatie met verschillende woon- en zorgvoorzieningen, zoals een woonzorgcentrum met 54 appartementen. Daarnaast vind je bij ons drie kleinschalige leefstijlwoningen voor bewoners met een PG indicatie. Alle locaties hebben hun eigen karakter waar veel aandacht is voor de eigenheid van de bewoners en hun zorgvraag.

 • Vincentius: hier wonen 14 bewoners waarvan de dag invulling voortkomt uit religieuze uitgangspunten. Aandacht voor religie en spiritualiteit is voor hen belangrijk.
 • Lukashuis biedt ruimte aan 6 bewoners met een antroposofische leefstijl. Je ziet dit bijvoorbeeld terug in biologische voeding uit hun eigen moestuin, maar ook in het interieur houden we hier rekening mee.
 • Rumah Senang is voor 6 zes bewoners geheel ingericht in Indische sfeer voor mensen met een Nederlands-Indische achtergrond. Speciaal voor hen koken we regelmatig samen Indisch, maar komt er ook twee keer per week een Indische cateraar. Daarnaast is het interieur afgestemd op hun cultuur en achtergrond.
 • Huize Glorieux is een woonzorgcentrum met 52 appartementen, waardoor het ook zijn eigen unieke sfeer ademt. Binnen Huize Glorieux wonen ouderen met dementie die voor een groot deel zelfstandig kunnen wonen. Spiritualiteit en leven in gezamenlijkheid spelen een belangrijk rol in de dag invulling van de bewoners.

Wat ga je doen?
Samen met de zorgteams en de stafmedewerker kwaliteit zorg je er voor dat de zorg voldoet aan de kwaliteitseisen. In de functie van kwaliteitsverpleegkundige ben je dé schakel tussen de werkvloer en het management. Je gaat samen met de zorgteams op de afdeling aan de slag om tijdig te kunnen signaleren, coachen en adviseren.

Dankzij jouw werkervaring als verpleegkundige heb je een goed beeld van de kansen en ontwikkelmogelijkheden in de ouderenzorg. Je volgt actief de ontwikkelingen in de branche en vertaalt deze naar onze organisatie. Hierbij kun je denken aan het opstellen van richtlijnen en protocollen. Je loopt mee in de zorg om de teams te faciliteren én mee te nemen in de plannen.

Hoe dat er precies uit ziet? Hierbij een greep uit jouw takenpakket:

 • Je draagt bij aan de ontwikkeling van kwaliteitsbeleid op operationeel niveau door het opstellen van verbetervoorstellen;
 • Je ondersteunt het team bij implementaties en vernieuwingen vanuit de organisatie;
 • Je beoordeelt de melding verbeteracties en coacht en adviseert het team hierover;
 • Samen met de zorgteams waarborg je de kwaliteit van zorg voor bewoners en bied je ondersteuning bij complexe cliënt casuïstiek;
 • Je houdt protocollen en instructies up to date en draagt zorgt voor de borging hiervan;
 • Je neemt teams op inspirerende wijze mee in de uitvoering van het kwaliteitsbeleid en tilt samen met de teams het methodisch werken naar een hoger niveau. Dit kan tijdens voorlichting of coaching, maar mag op jouw eigen manier. Voel je vrij om hier jouw eigen, persoonlijke draai aan te geven.

Binnen Zorg & Wonen Glorieux werken we vanuit de kernwaarden zingeving, duurzaamheid en betrokkenheid. Dus als je denkt dat we alleen maar bezig zijn met onze bewoners, dan heb je het mis! Bij ons werken we ook hard aan het behoud van onze planeet, dragen we graag bij aan een duurzamere wereld en we voelen ons betrokken bij het welzijn van anderen. Geen druk, hoor. Dat doen we als organisatie samen!

Wat breng je mee?
Heb je een aantal jaren werkervaring als HBO verpleegkundige (BIG geregistreerd) en aantoonbare ervaring in toepassingen van kwaliteit op operationeel beleidsmatig niveau, en wil je dit inzetten om de kwaliteit van zorg te verbeteren? Dit is jouw kans!

Wij zijn op zoek naar een gedreven professional met een warm hart voor de ouderenzorg die de teams inspireert en faciliteert om het methodisch werken naar een hoger niveau te tillen. Je bezit van nature de kwaliteit om mensen aan je te binden.
In deze functie krijg je de kans om te groeien in de rol van kwaliteitsverpleegkundige. Jouw kracht ligt in het vertalen van ontwikkelkansen op de werkvloer naar het management. Geef ons gerust aan welke scholing of begeleiding je nodig hebt, dan denken we graag met je mee!

Ons aanbod
In deze rol krijg je de ruimte om verschil te kunnen maken voor de bewoners. Dankzij jouw samenwerking met de teams en het management kun je snel schakelen en waarde toevoegen aan de dagen van onze bewoners. Maar dat is niet alles!

 • We bieden kleinschalige zorg aan en daardoor veel ruimte om écht iets voor de bewoner te betekenen;
 • We bieden een contract voor onbepaalde tijd ;
 • Je ontvangt een brutosalaris conform cao VVT in FWG-50;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% (13e maand);
 • Behalve in een informeel team, kom je terecht in een mooie, groene omgeving waar je een oase van rust ervaart: dat beloven we je;
 • Reiskostenvergoeding en goede pensioenregeling;
 • Leuke teamactiviteiten, zoals een kerst- en nieuwjaarsborrel, het tuinfeest, tai chi lessen én stoelmassages!

Meer weten?
Bekijk ook eens de film op onze website waar je een kijkje kunt nemen op ons landgoed. Wil je meer weten over deze functie of eerst een keer kennis maken? Neem dan contact op met onze teamleiders: Leila Scheper of Tiny Bogers, telefoonnummer 040 – 2947500.

Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Laat voor 5 april a.s. jouw gegevens achter en we nemen snel contact met je op!

 

 

 

Direct solliciteren

Scroll naar boven