Verzorgende (IG) of Verpleegkundige | Huize Glorieux | uren in overleg

Over Zorg & Wonen Glorieux
Zorg & Wonen Glorieux is een kleinschalige zorgorganisatie met verschillende woon- en zorgvoorzieningen, zoals een woonzorgcentrum met 54 appartementen. Daarnaast vind je bij ons drie kleinschalige leefstijlwoningen voor bewoners met een PG indicatie.

Over Huize Glorieux
Huize Glorieux is een relatief klein woonzorgcentrum, waardoor het ook zijn eigen unieke sfeer ademt. Binnen Huize Glorieux wonen ouderen met dementie die voor een groot deel zelfstandig kunnen wonen. Spiritualiteit en leven in gezamenlijkheid spelen een belangrijk rol in de dag invulling van de bewoners. In de gezamenlijke huiskamer kunnen bewoners dagelijks terecht voor een gezamenlijke activiteit. Je komt dus terecht in een fijne, huiselijke omgeving. Onze bewoners zijn veelal gelovig en hechten veel waarde aan rituelen en tradities. Binnen Zorg & Wonen Glorieux is iedereen welkom en respecteren we ieders eigenheid en achtergrond. En dus ook die van jou!

Wat ga je doen?
Samen met het team zorg je er voor dat bewoners een zinvolle daginvulling hebben. Werken bij Zorg & Wonen Glorieux is een prachtige kans om het leven van deze ouderen wat mooier en betekenisvoller te maken. Het is onze uitdaging om activiteiten aan te bieden waarbij rekening wordt gehouden met hun persoonlijke levensgeschiedenis. Hierbij spelen we in op de behoeften en wensen van de bewoners. Jouw kracht ligt dus in het bewonersgericht werken en het bieden van zorg op maat. Geen dagen toevoegen aan het leven, maar leven toevoegen aan de dagen. Dat is het uitgangspunt waar wij vanuit werken. En natuurlijk jij ook!

Als verzorgende (IG) of verpleegkundige begeleid en verzorg je samen met je collega’s onze bewoners. Je krijgt te maken met uitdagende vragen op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Je schat de behoeften van de bewoners correct in door in gesprek te blijven over persoonlijke en praktische zaken met zowel de bewoners als de mantelzorgers. Je bent voornamelijk verantwoordelijk voor het coördineren van de zorg van de aan jou toegewezen bewoners, alsmede het assisteren van behandelaars. Daarnaast ook het verlenen van de volledige zorg aan de bewoners binnen de kaders van het individuele zorgleefplan.

Als team vinden we kwalitatieve zorgverlening belangrijk, maar mag er ook zeker ruimte zijn voor humor. Want als we heel eerlijk zijn.. werken met deze doelgroep is vooral heel leuk toch? We genieten enorm van de bijzondere momenten met bewoners, hoe groot of klein die ook zijn: een wandeling door het park of een spelletje bijvoorbeeld.

Binnen Zorg & Wonen Glorieux werken we vanuit de kernwaarden zingeving, duurzaamheid,  betrokkenheid, deskundigheid en eigenaarschap. Als je denkt dat we alleen maar bezig zijn met onze bewoners, dan heb je het mis! Bij ons werken we ook hard aan het behoud van de natuur en dragen we graag bij aan een duurzamere wereld. Geen druk, hoor. Dat doen we als organisatie samen! 

Wat breng je mee?
We zijn op zoek naar een betrokken collega met hart voor het vak. Zingeving, duurzaamheid en respect voor ieders eigenheid zijn voor jou net zoals belangrijk als voor ons. Je beschikt over een flinke dosis inlevingsvermogen én humor. Persoonlijke aandacht en gastvrijheid zijn voor jou vanzelfsprekend. Vind je het leuk om bij te dragen aan projecten en nieuwe initiatieven en denk je daar proactief in mee? We komen graag met je in contact!

In ons team hebben we ruimte voor afstudeerders en schoolverlaters die het vak bij ons willen leren. Heb je al een aantal jaar werkervaring en wil je je juist verder gaan verdiepen? Ook dat kan! Lees snel verder als je wil weten hoe we dat doen. 

Ons aanbod
In een oriënterend gesprek bespreken we graag samen waar jouw interesse en ambitie ligt. Welke doelgroep spreekt je aan? Wat zou je absoluut niet willen missen in je functie? Hoe zie je jouw ontwikkeling in het komende jaar? Aan de hand van deze vragen bepalen we samen hoe jouw rol op Huize Glorieux eruit komt te zien. Maar dat is niet alles!

  • We bieden kleinschalige zorg aan en daardoor veel ruimte om écht iets voor de bewoner te betekenen;
  • We bieden een contract voor onbepaalde tijd. Jouw aantal contracturen bepalen we samen;
  • Afhankelijk van je functie ontvang je een brutosalaris conform cao VVT in FWG schaal 35, 40 of 45;
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% (13e maand);
  • Heb je kinderen jonger dan 26 jaar die studeren aan een mbo-, hbo- of universitaire voltijd dagopleiding? Bij een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd kunnen zij via Zorg & Wonen Glorieux in aanmerking komen voor een bijdrage van Stichting Studiefonds Bernadette;
  • Deelname aan verschillende projecten ter verbetering van de kwaliteit van zorg. Dankzij de kleinschaligheid van onze organisatie kun je hier echt verschil maken;
  • Veel diversiteit in je werk doordat je op verschillende woonvormen kunt gaan werken;
  • Behalve in een informeel team, kom je terecht in een mooie, groene omgeving waar je een oase van rust ervaart: dat beloven we je;
  • Reiskostenvergoeding en goede pensioenregeling;
  • Leuke teamactiviteiten, zoals een kerst- en nieuwjaarsborrel, het tuinfeest, tai chi lessen én stoelmassages!

Meer weten?
Bekijk ook eens de film op onze website waar je een kijkje kunt nemen op ons landgoed. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met onze teamleider Tiny Bogers, telefoonnummer 040 – 2947500.
Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Laat hieronder jouw gegevens achter en we nemen snel contact met je op!

Direct solliciteren

Scroll naar boven